Bjørn Erik Gottschlich takket tidligere i vår ja til å lede MCS Elektrotavler Sør AS på Hokksund. Vi har store forventninger til avdelingen. Området fra Hokksund og sørover er et spennende område for MCS Elektrotavler å vokse i, sier prosjektleder Hallgeir Haga.

Bjørn-Erik har lang erfaring og kjenner Vestfold-området svært godt. Han har jobbet for både Stevid Elektro, Oneco og Conel tidligere. Gottschlich begynte i rollen som daglig leder 1. april, etter å ha vært prosjektleder i 6 år. Bjørn Erik kjenner med andre ord eksisterende kunder og potensialet for nye kunder og vekst godt.

MCS – en solid og anerkjent aktør innen elektrotavler

– Alle ansatte her på Hokksund-kontoret synes det er spennende å bli en del av et større selskap, sier Bjørn-Erik. Vi håper selvfølgelig at vi kan bidra til ytterligere vekst for MCS Elektrotavler AS.

Bjørn-Erik er bosatt i Hof i Holmestrand kommune og bruker den halve timen han pendler mellom Hof og Hokksund til å lande dagen og forberede neste dag.

Bjørn Erik Gottschlich er leder for MCS Elektrotavler Sør AS på Hokksund.

Fra prosjektleder til daglig leder

– Dette er kjempespennende, sier Bjørn Erik. – Jeg har jobbet i firmaet i 6 år, og da MCS Elektrotavler overtok firmaet tidligere i år ble vi en del av en større aktør.

– Fra å ha vært prosjektleder til nå å ha gått over i rollen som daglig leder, blir dagene litt annerledes enn tidligere. Den største forskjellen er at ansvarsområdet er blitt større og at jeg nå også har resultatansvar og personalansvar for våre 7 høyt kvalifiserte medarbeidere. Det er også en fordel at jeg kjenner markedet og konkurransesituasjonen i Oslo, Viken, Vestfold, Telemark og Østfold godt.

Markedet ser veldig bra ut, og jeg har stor tro på vekst.  – Vi har veldig mye på gang. Noen prosjekter er imidlertid blitt satt på «hold» fordi det har vært mer eller mindre stopp i byggebransjen under Koronapandemien. Jeg er med andre ord ikke bekymret for fremtiden. Alle prosjekter skal fullføres, men blir bare skjøvet litt på inntil Norge er i full gang igjen.  Vi selger også bra til nye kunder, og vi i følger nøye med på hva som planlegges av nybygg i et stort geografisk område.

Saltsvannsakvarium – en stor hobby

Vel hjemme etter en travel arbeidsdag fortsetter Bjørn-Erik med en litt annen jobb. Han er nemlig en ivrig Saltsvannsakvarie-eier og -entusiast. Han bruker mange timer på hobbyen, og studerer heller livet i akvariet enn å se på TV. Hjemme i stua har nemlig Bjørn-Erik et 800 liter stort akvarium – fylt med saltvann, fisker i alle regnbuens farger, koraller, levende steiner og organismer.

Selv om det er et ganske stort miljø, er ikke hobbyen så kjent, og det krever mye, både oppfølging og jobb. Man må være nøye med å holde temperatur på riktig nivå og kvaliteten på saltvannet – like nøye og presis som man må være som tavlebygger, avslutter Bjørn Erik Gottschlich.