Vi i MCS Elektrotavler AS utvider virksomheten og har etablert MCS Elektrotavler Sør AS på Hokksund. Nå søker vi daglig leder til vårt nye kontor på Hokksund.

Vi har lenge sett på mulighetene til å utvide vårt geografiske nedslagsfelt fra Drammen og sørover. Når vi nå har etablert MCS Elektrotavler Sør AS på Hokksund ligger forholdene godt til rette for vekst i et nytt og spennende geografisk område for MCS Elektrotavler AS.  

Kontoret på Hokksund blir vår tredje lokasjon. Med deres 17 ansatte, teller MCS Elektrotavler AS nå til sammen 45 faglig dyktige medarbeidere, som jobber med tavleproduksjon og installasjon av tavler. I tillegg jobber vi med service, vedlikehold, utvidelser og ombygging av tavleanlegg. Fra før har vi avdelinger på Jaren på Hadeland og på Biri.

Er du vår nye daglig leder ved Hokksund-kontoret?

Til å lede satsingen fra Hokksund søker vi nå daglig leder til avdelingen der. Vi lover rett person en spennende mulighet i et allerede godt etablert selskap. Som daglig leder blir du medlem av ledergruppen og vil ha ansvaret for både drift og utvikling av vår Hokksund-avdeling.  

Arbeidsoppgavene som daglig leder strekker seg over alt fra budsjett-, resultat- og personalansvar, daglig drift og utvikling, kundekontakt, både med nye og eksisterende kunder og oppfølging av leverandører og utvikling av samarbeid med disse.

Søknadsfristen er 16. februar.

Les mer om stillingen som daglig leder på Webcruiter.