MCS Elektrotavler AS har drevet profesjonell tavleproduksjon siden 1998. I løpet av årene har vi vokst og fått nye avdelinger. I januar i år etablerte vi oss på Hokksund – og avdelingen der heter MCS Elektrotavler Sør AS.

Morten Eikre i Hokksund, blir med på veien videre, og at han gleder seg, det kan man lett høre når han begynner å snakke om hva dette betyr for han. Det blir en overgang fra hva jeg har gjort tidligere, men også en lettelse, sier han.

Morten Eikre
Morten Eikre i MCS Elektrotavler Sør AS.

Nå skal jeg mer over på kalkulasjon og salg. Som tidligere daglig leder, hvor jeg satt som eneeier, tar man på seg litt mange hatter og får ikke gjort alle jobbene godt nok. Vi omsetter for ca. 30 millioner i året, og for en person sitter man med mye ansvar.

Morten trekker frem at det er en lettelse at MCS har videreført avdelingen. I den nye avdelingen skal han videreutvikle det som er gjort i Hokksund tidligere.

– Det er et godt grunnlag å bygge videre på og mange positive fordeler med en større organisasjon, spesielt med tanke på innkjøp, samkjøring mellom avdelinger, markedsføring osv. Jeg synes også at de har et system på tavleproduksjon som er veldig effektiv.

Fornøyd markedssjef

Salgs- og markedssjef i MCS Elektrotavler, Kim Olav Vikersveen, er veldig fornøyd med etableringen av den nye avdelingen.

Bilde - Kim Olav Vikersveen
Salgs- og markedssjef Kim Olav Vikersveen.

– MCS Elektrotavler AS har en 5-års strategiplan som ble laget i 2016, hvor vi satte oss mål om å ekspandere langsiktig og lønnsomt.

Vi har vært på utkikk lenge etter en måte å ekspandere videre på i nye områder, for å gjøre MCS enda mer kjent i markedet. Derfor er vi veldig heldige og lettet over å ha fått med oss gutta som var der fra før. Det er en unik mulighet for oss til videreutvikling.

Ved å ta over et allerede godt etablert firma, kan være av stor nytte, men også by på utfordringer. Likevel presiserer Vikersveen nok en gang hvor fornøyd de er over å ha fått muligheten til det. 

– Det vil styrke vår posisjon i bransjen. At vi også har fått med oss Morten, samt flere av hans dyktige medarbeidere videre med oss, setter vi veldig stor pris på!

MCS har nå 52 ansatte totalt fordelt over Biri, Jaren og Hokksund, og vi har et meget godt team med faglig styrke i alle felt i bransjen. Det gjør at vi kan tilby det meste innen tavleleveranser til det profesjonelle markedet.  

Vi ser fram til videre utvikling av MCS samt eksisterende og nye kunder.