• Man – Fre: 07:00-15:30
 • (+47) 61 33 25 20
 • BEDRIFTENS HISTORIE

  MCS Elektrotavler ble startet opp i 1998. Vi var på den tiden to som bygde tavler, samt en saksbehandler/daglig leder. Vi holdt da til i et lite lokale i Brandbu sentrum. Kundene var stort sett fra installasjonsmarkedet, samt egne prosjekter.

  I 2004 skjedde det store forandringer. Lokalene vi hadde var blitt for små og vi trengte mer plass. Vi flyttet da til nye lokaler på Jaren. I 2016 etablerte vi ny avdeling på Biri. I dag består vi av en energisk gjeng på totalt 27 mann.

  Selskapene besitter i dag et totalt produksjonsareal på 2000 m² fordelt på avdelingene Jaren og Biri. Vi er i dag to frittstående selskaper med et tett samarbeid og en totalomsetning på godt over 55 mill (2017).

  MCS Elektrotavler AS ønsker å framstå som en kvalitetsleverandør, og benytter kun utstyr fra anerkjente leverandører. Vår kvalitet dokumenteres gjennom kvalitetsstandarden NS-EN ISO 9001:2015.

  thumbLarge_IMG_6434
  VÅRT MARKED

  Vi leverer alt innen tavler og tavleanlegg, alt fra små koblingsbokser til komplekse anlegg. Intet for lite, intet for stort.

  Vår serviceavdeling utfører montasje på anleggsplass, samt service og utvidelser av eksisterende anlegg.

  Vi monterer strømskinner for våre kunder og kan også være behjelpelig med prosjektering og oppmåling.

  Vårt marked er Norge, og våre typiske kunder finnes innen bolig, næring, industri, maskin, ventilasjon, vannverk, båt og offshore.

  thumbLarge_IMG_4422
  OM MCS ELEKTROTAVLER

  MCS Elektrotavler har drevet profesjonell tavleproduksjon siden 1998. Vi har høy kompetanse og lang erfaring innen tavleproduksjon og installasjon av tavler samt arbeider med service, vedlikehold utvidelser og omgjøring av tavleanlegg. En del av vår virksomhet er serieproduksjon av styringstavler. Vi legger vekt på høy servicegrad og hurtig behandling av forespørsler, sikker leveranse til fastsatt tid samt utførelse og dokumentasjon i henhold til gjeldende normer og forskrifter.

  Tavleverkstedene har maskiner og verktøy for tynnplatebearbeiding, kobberbearbeiding (også mobilt), lokking av alle typer materialer, merking/gravering, samt ledningsbearbeidingsmaskiner og alt av momentverktøy.

  Verkstedene er utstyrt med multifunksjonsinstrumenter for test av elektriske fordelinger til maskin i overensstemmelse med IEC/EN 60204:2006 og Test av el-tavler IEC/EN 61439.

  Vi dokumenterer i henhold til NEK 400, NEK EN 61439 og NEK EN 60204.

  a4 presentasjon.cdr
  UTVIDELSE AV BEDRIFT

  I 2016 ble det etablert ny avdeling på Biri, MCS Elektrotavler Øst. De er per dags dato 11 ansatte. Daglig leder for MCS Elektrotavler Øst er Trond Bergseth, som har vært i bransjen i 27 år.