Fusjon av MCS-selskaper

Del i sosiale medier

MCS styrker seg gjennom fusjon

Vi i MCS er glade for å kunngjøre en betydelig milepæl i vår virksomhet. For å ruste oss for videre vekst, har vi besluttet å fusjonere våre tre selskaper:

  • MCS Elektrotavler AS (Org.nr.: 913 570 871)
  • MCS Elektrotavler Øst AS (Org.nr.: 916 282 524)
  • MCS Elektrotavler Sør AS (Org.nr.: 824 495 122)

Etter fusjonen vil det overtagende organisasjonsnummeret være 916 282 524, som tilhører MCS Elektrotavler Øst AS. Dette selskapet vil bytte navn til MCS Elektrotavler AS. Våre avdelinger vil være lokalisert på Jaren, Biri, Mjøndalen og Tromsø, med samme adresse som tidligere.

Forenklet fakturering:

  • Faktura på EHF kan sendes til vårt ELMA-registrerte orgnr.: 916 282 524
  • Faktura på EHF kan fremdeles sendes til: faktura@mcselektrotavler.no

Vi minner våre leverandører om å sikre riktig håndtering av ordre med korrekte leverings- og fakturaadresser, samt å merke alle ordre med riktig avdelingsnavn.

For våre kunder vil den eneste merkbare endringen være at det nå kun er ett organisasjonsnummer å forholde seg til. Våre lokasjoner og kontaktpersoner forblir de samme.

I tillegg til fusjonen vil vi også bytte bank til SEB (Skandinaviska Enskilda Banken AB) i løpet av sommeren. Mer informasjon om dette vil bli gitt nærmere tidspunktet for byttet.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med:

Stian Aarstad
Daglig leder, MCS Elektrotavler
Tlf.: 920 12 202
E-post: saa@mcselektrotavler.no

Vi ser frem til å fortsette å levere tjenester av høy kvalitet til våre kunder og partnere under vår nye, sammenslåtte struktur!

Les flere artikler fra nettsiden

MCS Elektrotavler

Fusjon av MCS-selskaper

MCS styrker seg gjennom fusjon Vi i MCS er glade for å kunngjøre en betydelig milepæl i vår virksomhet. For å ruste oss for videre

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber