MCS Elektrotavler AS skal levere elektrotavler til Livsvitenskapsbygget (LVB)

Del i sosiale medier

Vi er stolte av å kunne meddele at vi er valgt som leverandør av hoved- og underfordelinger til dette enorme bygget. Og vi ser frem til å samarbeide med OneCo Elektro AS, om gjennomføringen av leveransen.

Om prosjektet, så er dette et undervisnings- og forskningsbygg, som bygges av Statsbygg for Universitetet i Oslo (UiO) og Oslo Universitetssykehus (OUS). Bygget er på rundt 100.000 kvadratmeter, og bygges mellom Ullevaal Stadion og Gaustad. Dette vil da bli landets største universitets- og sykehusbygg, som vil knytte vitenskaper tettere sammen og bidra til ny innsikt i hva liv, aldring og sykdom er.

MCS sine leveranser vil starte medio 2024, og foregå frem til ferdigstillelse i 2026. «Dette er det største enkeltprosjektet vi i MCS har vunnet, og vi gleder oss til å sette i gang! Dette er et komplekst prosjekt, som har krevd og kommer til å kreve mye av oss!» sier en elektrisk Kim Olav Vikersveen, Salg- og markedssjef i MCS Elektrotavler AS.

«Vi har valgt å samarbeide med MCS i dette prosjektet, da de leverte totalt sett det beste tilbudet, og kom med løsninger som drar prosjektet i riktig retning» sier Christian Mo, Prosjektleder for LVB i OneCo.

MCS Elektrotavler AS, vokser i rekordfart, med ny avdeling i Tromsø og nystartede MCS Service AS, er vi klare for nye steg!

For mer informasjon, ta kontakt med Kim Olav Vikersveen, +47 454 87 339.

Les flere artikler fra nettsiden

MCS Elektrotavler

Påskeegg fra MCS

Vi vil med dette få ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere GOD PÅSKE! Håper alle får noen rolige og solfylte dager! Påskeegget fra MCS Elektrotavler,

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber