Bildet viser en blid mann foran en vegg med logo

Del i sosiale medier

 MCS Elektrotavler AS har fått ny CFO. Om du ikke visste det, står forkortelsen for Chief Financial Officer, og Stian Aarstad har både planer og visjoner for det velrennomerte tavlebyggeriet.

 -Det var ikke vanskelig å takke ja da jeg fikk denne muligheten. Dette er en spennende bedrift med masse flinke folk og både gamle og nye eiere som tenker offensivt og langsiktig. Vi ønsker å vokse og bli enda bedre til det vi driver med, så dette er en veldig spennende jobb, sier Stian Aarstad.

 

Umulig å takke nei

Det er en mann med solid erfaring som nå skal bidra til at MCS Elektrotavler AS fortsetter å vokse. Han har utdannelse som elektroingeniør, og har studert organisasjonsutvikling og ledelse ved Høgskolen i Oslo og Akershus og universitetet i Sunderland. Han har allsidig yrkesbakgrunn, og har de siste årene jobbet som avdelingssjef, regionsdirektør og sist som kjedeleder for VVS Norge AS.

-Jeg kom i kontakt med MCS Elektrotavler AS rundt påsketider, og kjemien stemte med en gang. Omtrent på samme tid begynte prosessen med Ernstömgruppen AB, som nå har overtatt 70 prosent av selskapet. Jeg hadde en lang prat med både gamle og nye eiere, og fant ut at vi har felles verdier. Jeg likte både planene og tankene, og menneskene her er både dyktige, offensive og positive. Dessuten gir de nye eierne oss enda mer trygghet, power og gjennomslagskraft. Dette er en reise som er så spennende, at det var umulig å takke nei da jeg fikk denne muligheten, sier Aarstad, som hadde sin første arbeidsdag i MCS Elektrotavler AS 1. august i år.

 

Mye på farten

Stian Aarstad er ofte på farten, enten til Ernstömgruppen i Gøteborg, til et av avdelingskontorene til MCS Elektrotavler AS, eller til hytta på Hafjell som han og samboeren besøker så ofte de kan. Av og til blir også et av barna eller bonusbarna med på hyttetur.

-Dette er ikke noen åtte til fire jobb, og en er alltid på jobb i en eller annen fasong. Jeg har kjøpt meg en powerbank, i tilfelle jeg skulle glemme å lade telefonen. Det er viktig å være på, selv om det som regel bare er for å gi tommel opp til et eller annet, smiler den skiglade CFO`en.

-Jeg liker å både stå på ski og gå på ski. Det er ypperlige forhold for begge deler på Hafjell. Dessuten spilte jeg fotball i yngre dager, men det tør jeg ikke mer.

Les flere artikler fra nettsiden

MCS Elektrotavler

Påskeegg fra MCS

Vi vil med dette få ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere GOD PÅSKE! Håper alle får noen rolige og solfylte dager! Påskeegget fra MCS Elektrotavler,

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber