MCS Elektrotavler AS kjøper Tromsø Elektromekaniske (TEMEK) AS

Bildet viser tre menn som blidt tar hverandre i hånden foran en eltavle

Del i sosiale medier

MCS Elektrotavler AS (MCS) kjøper Tromsø Elektromekaniske (TEMEK) AS, som endrer navn til MCS Elektrotavler AS, avdeling Tromsø. Med dette oppkjøpet fortsetter MCS sin vekst, og satser videre med en utvidelse i Nord-Norge.

«TEMEK AS er en solid og meget respektert tavlebygger i Tromsø, som vi er stolte over å få utvikle videre. Potensialet for det nord-norske markedet er stort», sier administrerende direktør Stian Aarstad hos MCS Elektrotavler AS.

Styrker kapasiteten i nord

Jøran Sørensen etablerte TEMEK AS som aksjeselskap i 2010, og han er positiv til å nå bli en del av MCS AS.

«Dette vil styrke vår leveringskapasitet og konkurranseevne i nord, som igjen vil være positivt for våre kunder. Kompetansen innen faget vil styrkes, og jeg ser frem til å jobbe videre i bransjen med den kompetanse og erfaring som MCS Elektrotavler AS sammen med Ernströmgruppen AB vil tilføre oss her i Tromsø», sier Jøran Sørensen, som nå blir leder for MCS Elektrotavler AS, avdeling Tromsø.

Profesjonell tavleproduksjon siden 1998

MCS Elektrotavler AS er en del av Ernströmgruppen AB og har drevet profesjonell tavleproduksjon siden 1998. Selskapet er kjent for kompetanse, høy servicegrad, sikre leveranser og hurtig behandling av forespørsler.

Ernströmgruppen satser sterkt på elektro som fag, og har med oppkjøpet av TEMEK syv bedrifter og ti produksjonsplasser fordelt på Norge, Sverige og Litauen. Total årlig omsetning for elektro i Ernströmgruppen, er på over 600MNOK.

MCS sin totale omsetning for 2023 var på om lag 145 millioner norske kroner, har hovedkontor på Jaren i Innlandet, og selskapet har i tillegg egne avdelinger på Biri og i Mjøndalen. Med etableringen i Tromsø består MCS Elektrotavler AS nå av 55 ansatte totalt fordelt på fire avdelinger med et totalt produksjonsareal på 4000 kvadratmeter.

Les flere artikler fra nettsiden

MCS Elektrotavler

Påskeegg fra MCS

Vi vil med dette få ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere GOD PÅSKE! Håper alle får noen rolige og solfylte dager! Påskeegget fra MCS Elektrotavler,

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber