Så vidt i gang med kjempejobb for nye Drammen sykehus

bildet viser bilde av en mann som jobber

Del i sosiale medier

Det er store dimensjoner over det nye sykehuset i Drammen, som skal tas i bruk i 2025. Blant annet skal 370 elektrotavler og noen kilometer med strømskinner på plass. Det er MCS Elektrotavler AS avd. Mjøndalen som har fått denne store jobben, og arbeidet er godt i gang.

-Dette er en kjempejobb for oss. Vi har kommet i gang med tavlebyggingen, og vi begynte med å legge skinner i slutten av januar, sier daglig leder Sindre Ulriksen hos MCS Elektrotavler AS, avd. Mjøndalen.

Avlyste pinsehelgen

Det var på vårparten i 2021 at anbudskonkurransen om elektrotavler og strømskinner til det nye sykehuset ble lyst ut. Sindre Ulriksen måtte avlyse den planlagte hytteturen i pinsehelga.

-Den helgen satt jeg og kona på kjøkkenbordet og telte komponenter til 370 tavleskjemaer, ler Ulriksen.

Tilslaget kom i desember samme år, og ifølge Sindre Ulriksen vil det bidra til vesentlig trygghet og forutsigbarhet for bedriften hans i de par årene som prosjektet er forventet å ta.

-Det er fantastisk at Bravida valgte oss som tavleleverandør. Vi er både stolte og lykkelige over at vi vant dette anbudet!

Les flere artikler fra nettsiden

Bildet viser en blid mann foran en vegg med logo
Uncategorized

CFO Stian Aarstad

 MCS Elektrotavler AS har fått ny CFO. Om du ikke visste det, står forkortelsen for Chief Financial Officer, og Stian Aarstad har både planer og

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber