Så vidt i gang med kjempejobb for nye Drammen sykehus

bildet viser bilde av en mann som jobber

Del i sosiale medier

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Det er store dimensjoner over det nye sykehuset i Drammen, som skal tas i bruk i 2025. Blant annet skal 370 elektrotavler og noen kilometer med strømskinner på plass. Det er MCS Elektrotavler AS avd. Mjøndalen som har fått denne store jobben, og arbeidet er godt i gang.

-Dette er en kjempejobb for oss. Vi har kommet i gang med tavlebyggingen, og vi begynte med å legge skinner i slutten av januar, sier daglig leder Sindre Ulriksen hos MCS Elektrotavler AS, avd. Mjøndalen.

Avlyste pinsehelgen

Det var på vårparten i 2021 at anbudskonkurransen om elektrotavler og strømskinner til det nye sykehuset ble lyst ut. Sindre Ulriksen måtte avlyse den planlagte hytteturen i pinsehelga.

-Den helgen satt jeg og kona på kjøkkenbordet og telte komponenter til 370 tavleskjemaer, ler Ulriksen.

Tilslaget kom i desember samme år, og ifølge Sindre Ulriksen vil det bidra til vesentlig trygghet og forutsigbarhet for bedriften hans i de par årene som prosjektet er forventet å ta.

-Det er fantastisk at Bravida valgte oss som tavleleverandør. Vi er både stolte og lykkelige over at vi vant dette anbudet!

Les flere artikler fra nettsiden

bildet viser bilde av en mann
MCS Elektrotavler

Vokser i rekordfart

Da Sindre Ulriksen begynte som daglig leder hos MCS Elektrotavler AS avd. Mjøndalen for snart to år siden, var de to ansatte. Nå er de

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber