Så vidt i gang med kjempejobb for nye Drammen sykehus

bildet viser bilde av en mann som jobber

Del i sosiale medier

Det er store dimensjoner over det nye sykehuset i Drammen, som skal tas i bruk i 2025. Blant annet skal 370 elektrotavler og noen kilometer med strømskinner på plass. Det er MCS Elektrotavler AS avd. Mjøndalen som har fått denne store jobben, og arbeidet er godt i gang.

-Dette er en kjempejobb for oss. Vi har kommet i gang med tavlebyggingen, og vi begynte med å legge skinner i slutten av januar, sier daglig leder Sindre Ulriksen hos MCS Elektrotavler AS, avd. Mjøndalen.

Avlyste pinsehelgen

Det var på vårparten i 2021 at anbudskonkurransen om elektrotavler og strømskinner til det nye sykehuset ble lyst ut. Sindre Ulriksen måtte avlyse den planlagte hytteturen i pinsehelga.

-Den helgen satt jeg og kona på kjøkkenbordet og telte komponenter til 370 tavleskjemaer, ler Ulriksen.

Tilslaget kom i desember samme år, og ifølge Sindre Ulriksen vil det bidra til vesentlig trygghet og forutsigbarhet for bedriften hans i de par årene som prosjektet er forventet å ta.

-Det er fantastisk at Bravida valgte oss som tavleleverandør. Vi er både stolte og lykkelige over at vi vant dette anbudet!

Les flere artikler fra nettsiden

MCS Elektrotavler

Påskeegg fra MCS

Vi vil med dette få ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere GOD PÅSKE! Håper alle får noen rolige og solfylte dager! Påskeegget fra MCS Elektrotavler,

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber