Vokser i rekordfart

bildet viser bilde av en mann

Del i sosiale medier

Da Sindre Ulriksen begynte som daglig leder hos MCS Elektrotavler AS avd. Mjøndalen for snart to år siden, var de to ansatte. Nå er de 14. Snart blir de enda flere, for veksten fortsetter i uforminsket tempo. «Bare moro», synes avdelingslederen.

 -Vi driver med tavlebygging som de andre avdelingene til MCS Elektrotavler AS, men i tillegg bygger vi opp kompetanse rundt vår egen serviceavdeling. I dag har vi to ansatte her på huset som bare driver med serviceoppdrag, og i tillegg har vi en servicemann på Jaren. Men de er så ettertraktede at vi trenger flere folk til dette. Målet er fem, kanskje seks mann i serviceavdelingen, forteller Sindre Ulriksen.

 

bildet viser bilde av en mann som jobber

Går så det gviner

Sindre Ulriksen synes det er moro å være på jobb for tiden. Butikken går så det gviner.

-Vi kunne hatt 25 mann, og hatt mer enn nok jobb til alle sammen.

Foruten ordinær tavleproduksjon, er det service, vedlikehold og reparasjoner av gamle anlegg det handler om. Både offentlige bygg, industri- og kontorlokaler og private boliger står på kundelista. I omtrent like store antall.

-Vi kommer borti så mye forskjellig. Det er veldig mye gammelt, og det er gjerne de som ringer og er fortvilet fordi strømmen har gått. 90 prosent av disse gamle anleggene er ikke vedlikeholdt i det hele tatt, og før eller siden ender det med katastrofe. Et elektrisk anlegg er som en bil. Det trenger både olje, ettersyn og vedlikehold. Men det er det mange som ikke er klar over. Så lenge det er strøm i kontaktene og lys i lampa, så er alt greit. Så da må vi rykke ut og få orden på anlegget igjen, sier daglig leder Ulriksen, og forteller at det blir veldig mye kveldsjobbing for servicefolkene hans.

-I privatboliger er det greit, men vi må som regel ta strømmen når vi skal jobbe med elektriske anlegg, og det kan jo skape problemer når det er snakk om produksjonsbedrifter og offentlige kontorer. Så da blir det å ta kveldene, nettene og helgene i bruk.

Les flere artikler fra nettsiden

MCS Elektrotavler

Påskeegg fra MCS

Vi vil med dette få ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere GOD PÅSKE! Håper alle får noen rolige og solfylte dager! Påskeegget fra MCS Elektrotavler,

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber