Christian Wiig – vår nye distriktssjef for Østlandet

Del i sosiale medier

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

– Vi har vært så heldig å få med oss Christian Wiig på laget i MCS Elektrotavler, sier salg- og markedssjef, Kim Olav Vikersveen. Christian har bakgrunn fra Schneider Electric hvor han har jobbet hele sitt yrkesaktive liv. Med sin enorme kunnskap regnes han som en bauta i hele elektrobransjen – alle kjenner Christian.

Christian er bosatt i Råde i Østfold og vil jobbe ut fra hjemmekontor med salg av våre tjenester til større prosjekter innen bygg og industri. Christian er ansatt som distriktssjef for Østlandet.

– Da Christian som 63-åring gikk av med pensjon hos sin tidligere arbeidsgiver, var vi raskt på tråden for å høre om han hadde lyst til å bli med i vårt team, sier Vikersveen.

Vi trengte en mann med hans lange erfaring, høye kompetanse og gode nettverk. Vi ser på Østfold som et svært interessant område å vokse i.

Østfold – et av våre satsingsområder

Med sin spisskompetanse innen tavlebygging, effektbrytere, energiovervåking og jordfeilproblematikk tilfører Wiig MCS Elektrotavler høy kompetanse i et av våre satsingsområder, sier salgs- og markedssjef Kim Olav Vikersveen.

Bilde - Kim Olav Vikersveen
Vi er glade for at Christian Wiig takket ja til å bli med i vårt team, sier salg- og markedsføringsansvarlig Kim Olav Vikersveen hos MCS Elektrotavler AS.

En av Norges mest erfarne innen tavlebygging

– Slik vi kjente Christian fra tidligere kundeforhold, så vi ikke for oss at han ville slå seg til ro ennå. Han er rett og slett ikke «bygd» for ikke å være på farten. Derfor var vi raske med å ta kontakt. En så kunnskapsrik og høyt kvalifisert medarbeider finnes det ikke mange av i denne bransjen. Vi er utrolig glade for at han takket ja og begynte hos oss 1. april i år.

40 års erfaring

Christian Wiig er utdannet elektroingeniør og har jobbet både med tavlebygging og teknisk salg. – Utviklingen i denne bransjen har vært enorm, sier Wiig. Spesielt de siste 10 årene har det skjedd mye. Utviklingen går nå mot digitalisering også i denne bransjen.

Jobben – alltid vært en livsstil

– Etter å ha vært mye på farten i forbindelse med jobb, både i inn- og utland, er jobben blitt en livsstil med mye reisevirksomhet, sier Wiig.

Jeg brenner rett og slett for dette faget og det er viktig for meg å tilføre kundene kompetanse samt finne de riktige løsningene som gjør hverdagen både enklere og tryggere for kundene.

Distriktssjef Christian Wiig.
Jeg kommer til å være mye på farten i denne bilen for å oppsøke nye prosjekter og møte kunder og potensielle kunder, sier Christian Wiig.

Forlokkende tilbud hos en solid aktør

– Jeg var definitivt ikke klar for å bli pensjonist, sier Wiig. Jeg kjente de ansatte hos MCS Elektrotavler godt fra prosjekter vi har samarbeidet på tidligere. Å få fortsette med det jeg brenner for, men i et «roligere» tempo passer meg utmerket. Jeg skal fortsatt være mye ute på farten, men reisene blir kortere. Jeg kommer til å være godt synlig med MCS-bilen i hele Østlandsområdet.

Stortrives

Jeg stortrives etter bare to måneder i den nye jobben. Jeg liker å lete etter potensielle nye prosjekter og skape gode kunderelasjoner. Det var lett å si ja til denne jobben fordi MCS Elektrotavler er et solid firma, har et godt rykte og de har svært dyktige folk.

Oppsøker nye prosjekter

Mesteparten av tiden kommer jeg til å bruke på oppsøkende salgsvirksomhet, sier Wiig. Derfor vil jeg være mye på farten. Det å oppsøke nye prosjekter, gjøre avtaler og møte kunder og potensielle kunder er kjempespennende. For meg er det viktig å tilføre kundene kompetanse og finne de riktige løsningene som gjør hverdagen enklere for hver enkelt kunde.

Les flere artikler fra nettsiden

MCS Elektrotavler

Korona – Våre tiltak

Internt hos oss i MCS tar vi smittefaren og situasjonen rundt Korona på største alvor – både for kunder og ansatte. Derfor har vi iverksatt

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag