Christian Wiig – vår nye distriktssjef for Østlandet

bildet viser en mann som står foran en bil

Del i sosiale medier

– Vi har vært så heldig å få med oss Christian Wiig på laget i MCS Elektrotavler, sier salg- og markedssjef, Kim Olav Vikersveen. Christian har bakgrunn fra Schneider Electric hvor han har jobbet hele sitt yrkesaktive liv. Med sin enorme kunnskap regnes han som en bauta i hele elektrobransjen – alle kjenner Christian.

Christian er bosatt i Råde i Østfold og vil jobbe ut fra hjemmekontor med salg av våre tjenester til større prosjekter innen bygg og industri. Christian er ansatt som distriktssjef for Østlandet.

– Da Christian som 63-åring gikk av med pensjon hos sin tidligere arbeidsgiver, var vi raskt på tråden for å høre om han hadde lyst til å bli med i vårt team, sier Vikersveen.

Vi trengte en mann med hans lange erfaring, høye kompetanse og gode nettverk. Vi ser på Østfold som et svært interessant område å vokse i.

Østfold – et av våre satsingsområder

Med sin spisskompetanse innen tavlebygging, effektbrytere, energiovervåking og jordfeilproblematikk tilfører Wiig MCS Elektrotavler høy kompetanse i et av våre satsingsområder, sier salgs- og markedssjef Kim Olav Vikersveen.

Bilde - Kim Olav Vikersveen
Vi er glade for at Christian Wiig takket ja til å bli med i vårt team, sier salg- og markedsføringsansvarlig Kim Olav Vikersveen hos MCS Elektrotavler AS.

En av Norges mest erfarne innen tavlebygging

– Slik vi kjente Christian fra tidligere kundeforhold, så vi ikke for oss at han ville slå seg til ro ennå. Han er rett og slett ikke «bygd» for ikke å være på farten. Derfor var vi raske med å ta kontakt. En så kunnskapsrik og høyt kvalifisert medarbeider finnes det ikke mange av i denne bransjen. Vi er utrolig glade for at han takket ja og begynte hos oss 1. april i år.

40 års erfaring

Christian Wiig er utdannet elektroingeniør og har jobbet både med tavlebygging og teknisk salg. – Utviklingen i denne bransjen har vært enorm, sier Wiig. Spesielt de siste 10 årene har det skjedd mye. Utviklingen går nå mot digitalisering også i denne bransjen.

Jobben – alltid vært en livsstil

– Etter å ha vært mye på farten i forbindelse med jobb, både i inn- og utland, er jobben blitt en livsstil med mye reisevirksomhet, sier Wiig.

Jeg brenner rett og slett for dette faget og det er viktig for meg å tilføre kundene kompetanse samt finne de riktige løsningene som gjør hverdagen både enklere og tryggere for kundene.

Distriktssjef Christian Wiig.
Jeg kommer til å være mye på farten i denne bilen for å oppsøke nye prosjekter og møte kunder og potensielle kunder, sier Christian Wiig.

Forlokkende tilbud hos en solid aktør

– Jeg var definitivt ikke klar for å bli pensjonist, sier Wiig. Jeg kjente de ansatte hos MCS Elektrotavler godt fra prosjekter vi har samarbeidet på tidligere. Å få fortsette med det jeg brenner for, men i et «roligere» tempo passer meg utmerket. Jeg skal fortsatt være mye ute på farten, men reisene blir kortere. Jeg kommer til å være godt synlig med MCS-bilen i hele Østlandsområdet.

Stortrives

Jeg stortrives etter bare to måneder i den nye jobben. Jeg liker å lete etter potensielle nye prosjekter og skape gode kunderelasjoner. Det var lett å si ja til denne jobben fordi MCS Elektrotavler er et solid firma, har et godt rykte og de har svært dyktige folk.

Oppsøker nye prosjekter

Mesteparten av tiden kommer jeg til å bruke på oppsøkende salgsvirksomhet, sier Wiig. Derfor vil jeg være mye på farten. Det å oppsøke nye prosjekter, gjøre avtaler og møte kunder og potensielle kunder er kjempespennende. For meg er det viktig å tilføre kundene kompetanse og finne de riktige løsningene som gjør hverdagen enklere for hver enkelt kunde.

Les flere artikler fra nettsiden

MCS Elektrotavler

Påskeegg fra MCS

Vi vil med dette få ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere GOD PÅSKE! Håper alle får noen rolige og solfylte dager! Påskeegget fra MCS Elektrotavler,

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber