Landet jobb for Norges nye, største hotell

bildet viser en by

Del i sosiale medier

Petter Stordalen er i gang med et nytt hotell som også skal bli Norges største. De elektriske installasjonene er det OneCo Elektro AS som har fått ansvar for, og med på laget er MCS Elektrotavler.

Bilde: Lund+Slaatto Arkitekter

– Det betyr veldig mye for oss å få være med på sånne store prosjekter. Det var mange om beinet denne gangen, så det var veldig kult å lande jobben, forteller salg- og markedssjef hos MCS Elektrotavler, Kim Olav Vikersveen.

I mars 2019 åpner dørene til et helt nytt hotell midt i Oslo sentrum.  Clarion Hotel The Hub, skal bli Norges største hotell. Hotellet vil tilby 810 rom, 24 møterom og moderne fellesarealer. Og her har MCS og OneCo ansvar for alt av elektro-, sikkerhet- og datainstallasjoner.

– Vi i MCS bygger jo skapene til hele hotellet. Hotellet blir på 55 000 kvadratmeter, så det betyr at vi skal levere over 100 fordelinger til The Hub, informerer Vikersveen.

Et flytende samarbeid

 Det er ikke tilfeldig at MCS og OneCo sitter med jobben. Ifølge Vikersveen kjenner kunden til dem fra før, og vet hva slags arbeid de leverer.

– For oss er det veldig viktig at kvaliteten på arbeidet vi leverer står til forventningene. Vi har et godt og flytende samarbeid med kunden, og vi er alltid tilgjengelige, fortsetter han.

Hotellet vil tilby innovative teknologiske løsninger og det nyeste innen high-tech, og her skal det leveres komplette installasjoner.

 – Det er et utrolig utfordrende og spennende prosjekt. Vi snakker om en ekstrem mengde installasjon og informasjon som skal ivaretas, kan Jostein Ulnes, prosjektleder hos OneCo Elektro AS, fortelle.

– Installasjonen er svær, og vi skal levere til en krevende kunde som forventer det beste av det beste. Det er viktig at vi leverer et godt, faglig arbeid.

 – En visjon skal leveres

 Prosjektlederen står for det overordnede ansvaret når det kommer til både planlegging og utførelsen av jobben. Noe han sier er en veldig stor jobb å koordinere.

I tillegg skal hotellet være plassert rett i nærheten av Norges største knutepunkt, nemlig Oslo Sentralstasjon, og har et ønske om  å bli et møtepunkt for kreativitet, tidlige morgener og herlige opplevelser. Det betyr at det ikke finnes noen rom for snarveier.

– Kunden har en visjon, og den skal vi levere, sier Ulnes.

Les flere artikler fra nettsiden

MCS Elektrotavler

Fusjon av MCS-selskaper

MCS styrker seg gjennom fusjon Vi i MCS er glade for å kunngjøre en betydelig milepæl i vår virksomhet. For å ruste oss for videre

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber