– Har jobbet hos MCS Elektrotavler i 11 år

bildet viser en mann som jobber

Del i sosiale medier

Håkon Engen (30) er en av de som har jobbet lengst i MCS Elektrotavler. Her jobber han som tavlemontør – en jobb han har utarbeidet seg en stor breddeerfaring i, og han stortrives.

­– Det var veldig tilfeldig at jeg endte opp akkurat her, men det passa meg jo veldig bra, sier tavlemontøren.

Engens første år på videregående skole ble fullført på Gjøvik. Deretter gikk han sitt andre og siste år på elektrofag på Dokka. Gjennom skolen var han flere ganger utplassert og fikk prøve seg som elektriker. Dette falt derimot ikke i god jord hos Engen.

­­– Å jobbe som elektriker var ingenting for meg. Etter jeg var ferdig på videregående søkte jeg etter lærlingplass i et års tid før jeg fikk plass her i MCS Elektrotavler, forteller han.

-En spennende hverdag

Etter et tiår i bedriften, er Engen en av de som har jobbet lengst i firmaet. 18. juni har han 11-årsjubileum. Han forklarer arbeidsdagen som både fin, spennende og varierende.

– Jeg jobber med mange ulike prosjekter. Tavlene jeg lager havner for eksempel hos både store og små leilighetskompleks, kjøpesentere og industribygg. Akkurat nå jobber jeg med et skap som skal få plass på en marinebåt, forteller han.

 

 

Som tavlemontør er det viktig å gjøre jobben grundig. Det er strenge lover og regler i henhold til bygging av tavler, noe Engen tar på alvor.

– Rutinekontroll er en betydningsfull del av jobben, noe som er veldig bra med tanke på at det kan få fatale konsekvenser om jobben ikke er gjort skikkelig, fortsetter han.

Håkon
Håkon setter pris på å kunne jobbe innendørs, uten forstyrrelser

-Ser ikke for seg en annen arbeidsplass

30-åringen stortrives i hverdagen som tavlemontør og liker veldig godt at han kan jobbe inne året rundt, uten forstyrrelser. Han påpeker at han er veldig heldig som har en fast og trygg jobb. Her vil han bli.

– Jeg liker meg her. Det har aldri vært noen grunn for meg å bytte jobb. Jeg har en god arbeidsplass, sier Engen avslutningsvis.

Les flere artikler fra nettsiden

MCS Elektrotavler

Påskeegg fra MCS

Vi vil med dette få ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere GOD PÅSKE! Håper alle får noen rolige og solfylte dager! Påskeegget fra MCS Elektrotavler,

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber