Mer produksjonsvennlige lokaler

Del i sosiale medier

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Det var en hektisk uke i fjor sommer, men etter en uke med intens flytteaktivitet var Sindre Ulriksen og kollegene hans i serviceavdelingen til MCS Elektrotavler AS på plass i nye lokaler i Orkidéhøgda 2A i Mjøndalen 1. august 2022.

-800 kvadratmeter og mye mer produksjonsvennlige lokaler enn de vi hadde tidligere. Vi er ni mann som skrur og lager tavler i dag, men nå har vi plass til å vokse videre. Med de nye lokalene har vi vokst til 16 plasser, og da begynner det å ligne noe. Vi får utnyttet arealet på en helt annen måte enn de vi lokalene vi hadde tidligere, sier daglig leder Sindre Ulriksen hos MCS Elektrotavler avd. Mjøndalen, som forteller at avdelingen hans klarte å opprettholde full produksjon gjennom hele flytteprosessen.

-Det var selvfølgelig noen innkjøringsproblemer, men nå er vi hundre prosent operative igjen. Og alle de ansatte er veldig fornøyde. Mange av dem bor i Mjøndalsområdet, og er glade for at de nå har enda kortere vei ti jobben.

Les flere artikler fra nettsiden

bildet viser bilde av en mann
MCS Elektrotavler

Vokser i rekordfart

Da Sindre Ulriksen begynte som daglig leder hos MCS Elektrotavler AS avd. Mjøndalen for snart to år siden, var de to ansatte. Nå er de

Vil du vite mer om hva MCS Elektrotavler kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag

bildet viser bilde av en mann som jobber